Returpolicy

Returpolicy

Lätt att byta:
Du har alltid 14 dagar ånger- och returrätt från den dag du mottog din beställning. Under förutsättning att produkten inte används och returneras till oss under ursprungliga förhållanden. Kontakta oss via mejl om du önskar returnera varan så skickar vi en länk med retursedel. Kunden står för returen, packa in den i ursprungskartong, skriv ut returnotan, tejpa fast den på kartongen och returnera den till Studio By MEE, Nygatan 2, 15172 Södertälje.

Kan jag returnera mitt föremål och få tillbaka eller byta ut en annan produkt?
Såklart du kan! Hos Stiletto By MEE har du alltid möjlighet att beställa hem din produkt och prova det i lugn och ro. När du har returnerat varan , kan du alltid beställa en ny vara innan du betalat fakturan. Vi rekommenderar att du gör en ny order på de produkter du vill ha eftersom det är snabbare.

Klagomål:
Våra produkter går igenom noggrann kvalitetskontroll innan de läggs ut på sidan. Det kan ibland hända att en skadad eller felaktig produkt skickas utan att vi har uppmärksammat det och självklart har du rätt att göra en överensstämmelse! Beskriv skadan på produkten, då är det lättare för oss att hitta felet i produkten. Skriv även om du vill ha en ny liknande produkt eller om du vill ha en annan produkt. När vi mottar din anmälan får du ett bekräftelsemail.

Hur gör jag ett byte ?
Det är möjligt att byta produkt mot en annan vara, färg eller storlek. Skriv i ditt mejl orsaken till ditt utbyte och skriv vilken annan produkt du önskar. När vi mottar din önskan kommer du få en bekräftelsemail.

Vi rekommenderar att du gör en ny order eftersom den är snabbare och medan dina önskade produkter finns på lager. Har din önskade produktrunda slutsåld, vi kommer att kontakta dig!

Kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med din retur.