Regler & Villkor

Regler & villkor

När du handlar hos oss betalar ingen frakt, Du betalar endast för retur. Vi levererar alla produkter i samarbete med fraktare som PostNord och DHL.

Leveranstid:
Produkterna är packade och skickade senast kl. 14.00 dagen efter beställning. Leveranstiden beror på var i landet du bor, men tar vanligtvis 1-5 dagar inom Sverige.

Paket som inte hämtats:
För paket som inte hämtas debiteras en avgift för oplockad paket på 190 kr. Det motsvarar de kostnader som orsakade oss att skicka ut paketet och mottogs i gengäld.

Leveransbekräftelse:
När vi har fått din beställning får du en orderbekräftelse från oss via e-post. Du får också ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse när produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador:
Om en transportskada uppstår ber vi dig att göra ett klagomål om skadan på vår kundtjänst via e-post. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom rimlig tid efter det att köparen upptäckte eller borde ha upptäckt felet. Det är därför viktigt att du packar och inspekterar dina produkter noggrant. För den delen bör hanteras på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktförpackningen så att den kan inspekteras. Beroende på omfattningen av skadan som genomförs återleverans, korrigerande eller prisreduktion.

Försäljning till minderåriga:
Vår butik säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan föräldrars eller vårdnadshavares godkännande.